Roman
30.8k
5 років тому
Можна в'їхати за 10 днів раніше?
Хто як розуміє цей текст?
Możliwość wjazdu cudzoziemców z prawem do pracy na terytorium RP (o których mowa w §3 ust. 2 pkt 2 ww. rozporządzenia) dotyczy również osób, które przekraczają granicę państwową wcześniej – przed momentem rozpoczęcia pracy określonym w dokumencie na wykonywanie pracy, w zw. z koniecznością realizacji obowiązku odbycia kwarantanny.
(Останній абзац знизу) https://www.strazgraniczna.pl/pl/cudzozi...
Możliwość wjazdu cudzoziemców z prawem do pracy na terytorium RP (o których mowa w §3 ust. 2 pkt 2 ww. rozporządzenia) dotyczy również osób, które przekraczają granicę państwową wcześniej – przed momentem rozpoczęcia pracy określonym w dokumencie na wykonywanie pracy, w zw. z koniecznością realizacji obowiązku odbycia kwarantanny.
(Останній абзац знизу) https://www.strazgraniczna.pl/pl/cudzozi...
-
Поділитися:
- 5.3K
Зберігати роботодавців можуть тільки зареєстровані користувачі
Зберігати вакансії можуть тільки зареєстровані користувачі
11 коментарів